Väska0

Du har inga varor i din kundvagn.

Returpolicy

Returer och återbetalningar

Din tillfredsställelse är av yttersta vikt för oss. Vid ankomsten av din beställning föreslår vi att du öppnar och kontrollerar ditt paket för att se till att produkterna har gjorts i enlighet med dina orderspecifikationer. Testa dina klänningar så snart som möjligt utan att ändra klänningarna, tvätta klänningarna och ta bort taggarna. Om du inte är nöjd med de produkter du fick, läs vår returpolicy noggrant så att vi kan hjälpa dig snabbare och mer effektivt. Vänligen kontakta vårt serviceteam innan du returnerar de produkter du fick, de kommer att ge dig några användbara råd. Du kan skicka din returförfrågan hos oss inom 14 dagar efter mottagandet av paketet. Vårt serviceteam kommer att erbjuda dig ytterligare förklaring om returprocessen.

Notera:

Vi använder amerikansk standardstorlek, om vår storlek kan skilja sig något från storleken i high street, föreslår vi att du mäter dig själv och väljer den storlek som passar dig. Du uppmanas att välja skräddarsydd storlek.

Vi kommer att utfärda en fullständig återbetalning för eventuella defekta, skadade eller misslyckade föremål.

Vänligen läs följande retur- och återbetalningspolicy noggrant.

1. Defekta, skadade eller fellevererade artiklar

Vi kommer att utfärda en fullständig återbetalning för eventuella defekta, skadade eller felleveranser.

2. Monteringsproblem

Alla våra klänningar är handgjorda, därför kommer klänningarna passa dig bra om du ger oss dina exakta mätningar. Storleken på varje klänning kommer att inspekteras strikt två gånger och tas bilder som arkiv. Å andra sidan har våra skräddare gjort alla våra klänningar med extra tyger i sömmarna för att möjliggöra mindre storlek ändringar. När du har mätat din klänning och funnit att storleken inte är korrekt, skicka oss foton för att visa problemet, vi hjälper dig omedelbart.

3. Färgmatchning

Inställningarna på din datorskärm kan ändra färgen på bilderna som visas på vår sida. Liten färgavvikelse i din klänning kan inte innebära att klänningen är defekt eller misslevererad. Om du är positiv att du har fått objektet i fel färg, vänligen kontakta vår serviceteam, men vi kommer även att erbjuda dig retur och återbetalningstjänst.

Obs: Vi accepterar inte din retur- och återbetalningsförfrågan om färgen på klänningen du fått är korrekt enligt din beställning. Du kan välja färgalternativ "som bild" om du gillar färgen som visas på bilden.

Retur och återbetalningsprocess

1. Skicka in en returförfrågan vid Kontakta oss till kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet av din beställning. Vänligen ange en förklaring och fotografier med anledningen till din retur.

2. När vår kundservice har godkänt din förfrågan kommer vi att ge dig en returadress samt en returformulär för produkt som måste fyllas i och inkluderas vid din retur. Var snäll och skicka varan via ditt lokala postkontor inom 3-5 arbetsdagar från mottagningsformuläret.

3. Alla returalternativ (er) kommer att gå igenom inspektioner. Vi behandlar återbetalningen när vi bekräftar att produkten har de problem du nämnde. När återbetalningen har behandlats av oss krediteras pengarna tillbaka till ditt ursprungliga bankkonto eller online betalningskonto.

Obs: Vi kommer att inspektera de returnerade artiklarna. När vi bekräftar att det inte finns något problem på varorna kommer vi att utfärda återbetalningen på en gång. Allmänt tar det cirka 5-12 dagar för pengarna krediteras ditt ursprungliga bankkonto som du brukade betala ordern.

Villkor

Observera att alla våra klänningar är beställda, vilket innebär att klänningen du beställer är speciell för dig. Därför kan klänningarna inte fyllas på eller återförsäljas. Av denna anledning kan vi inte acceptera "buy-many-keep-one" order. När din beställning har bekräftats, kommer vi att tro att du behöver alla artiklar i din beställning och strikt följer vår policy för återbetalning och återbetalning.

Order Avbeställning

Vi förstår att det är ett mycket viktigt åtagande att beställa en klänning för ditt speciella tillfälle, och vår avbokningsregler formulerades med detta i åtanke. Det är dock viktigt att notera att våra klänningar är gjorda för beställning. När skräddningsförfarandet har börjat, kan materialen inte återanvändas. Var vänlig informerad om att du efter det att du har beställt, har tid att ändra dig. För detaljer, se vår avbokningsregler nedan.

Avbokningsregler

- Beställningar avbokade inom 24 timmar efter betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till full återbetalning.

- Beställningar avbokade inom 24 till 72 timmars betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till ett delbelopp som består av full fraktkostnad och 80% av inköpspriset.

- Beställningar som annulleras inom 72 till 120 timmars betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till ett partiellt återbetalning bestående av full fraktkostnad och 50% av inköpspriset för produkten.

- Beställningar avbokade efter 120 timmar efter betalningsbekräftelse kommer endast att vara berättigad till delvis återbetalning av full fraktkostnad.

- När din beställning har skickats kan den inte längre avbrytas.

Om du vill avbryta din beställning, logga in på Mina beställningar, välj den ordning du behöver hjälp med och begära avbokning.

Växlapolicy

Vi erbjuder ingen utbyteservice för några produkter för tillfället. Eftersom alla artiklar är beställda har vi inte färdiga klänningar eller produkter som kan skickas i utbyte mot dina returnerade varor. Du måste returnera oönskade artiklar (om de är berättigade enligt returpolicyn) och sedan placera en ny beställning på ersättningsartiklarna. Alla nya beställningar är föremål för den aktuella produktionsperioden.

Returadressen: vänligen kontakta vårt kundservice-mail: [email protected]